Aardappelen

Nederland is een echt aardappelland en de lekkerste aardappels, die koopt u bij de boer! Eenvoudig online besteld en bezorgd door Boer Thijs. Altijd van eigen bodem en altijd van de beste kwaliteit. Geniet van een eerlijke aardappel; gekookt, gestoomd, gebakken of gefrituurd!

Aardappelen

Nederland is een echt aardappelland en de lekkerste aardappels, die koopt u bij de boer! Eenvoudig online besteld en bezorgd door Boer Thijs. Altijd van eigen bodem en altijd van de beste kwaliteit. Geniet van een eerlijke aardappel; gekookt, gestoomd, gebakken of gefrituurd!

Aardappelen kopen bij de boer

Een vast onderdeel van het avondeten zijn steevast aardappels, in de volksmond ook wel piepers genoemd. Aardappels zijn er in verschillende soorten en maten, maar ze hebben één ding met elkaar gemeen; aardappelen zijn ontzettend voedzaam. Ze bevatten vitamine B en zitten tjokvol vezels. En de lekkerste en meest verse aardappels koopt u natuurlijk bij de boer. Boer Thijs werkt samen met een aardappelboeren uit verschillende regio’s. De aardappels worden met liefde geteeld en geoogst. Dat levert aardappels van goede kwaliteit op en dat is te proeven. Kortom; Aardappelen kopen bij de boer is kiezen voor aardappels met smaak.

Verschillende soorten aardappelen

Er bestaan verschillende soorten aardappelrassen en soorten. Zo heeft het ene soort aardappel een rode schil en een andere soort een bruine bijvoorbeeld. Er wordt onderscheid gemaakt tussen vastkokende en kruimige aardappelen. Boer Thijs verkoopt op dit moment de welbekende Bildtstaraardappelen en Maritima aardappelen.

Bildtstaraardappelen – lekker vastkokend

De Bildtstar is een aardappel met een ronde vorm. Het is een vastkokende aardappel; de aardappel valt dus niet uit elkaar tijdens het koken en serveert daarom mooi bij losse groenten. Bildtstar aardappelen zijn geschikt om te koken, te bakken of te poffen. Eigenlijk is de Bildtstar een heel allround aardappel!

Maritima aardappelen – ietwat kruimig

Nog zo’n aardappel met een mooie ronde vorm; de Maritima aardappel. Deze aardappel is echter lekker kruimig. Prik je er met een vork in nadat ze gekookt zijn, dan zullen ze wat sneller uit elkaar vallen. Daarom is deze aardappel geschikt om in stampotten te gebruiken of om te pureren.

Chips

Flinterdun, knapperig en vol van smaak; Hoeksche chips. Dat is chips zo van het land, van duurzaam geteelde aardappelen en zonder kunstmatige smaakstoffen. Voor de lekkere trek, bij een borrel of een glaasje fris!

 Aardappelen kopen bij de boer – eenvoudig online

Aardappelen kopen bij de boer is geen hele tour naar het platte land, maar doet u online via Boer Thijs. Wij bezorgen u lekkere verse aardappelen, rechtstreeks van de boer. De boeren met wie wij samenwerken ontvangen altijd een goede prijs.

Heel Nederland maakt kennis met Boer Thijs

Boer Thijs bezorgt inmiddels in een groot deel van Nederland. Op dit moment bezorgen wij aardappelen en meer in onder andere de provincies Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid- Holland en in delen van Overijssel en Gelderland. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe de postcodecheck.

Tip van Boer Thijs: Teveel aardappels gekookt? Zonde om weg te gooien natuurlijk! Snijd ze in plakjes en bak ze de volgende dag lekker op.

€ 5,- korting voor nieuwe klanten!

Profiteer van onze welkomstaanbieding! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!