Fruit

Maak kennis met ons boerderijfruit! Dat is heerlijk vers fruit van de boer. Van eigen bodem. Met zorg geteeld en geoogst. En dat proeft u! Het lekkerste boerderijfruit koopt u bij Boer Thijs. Zo is het kopen van appels bij de boer een eitje!

Fruit

Maak kennis met ons boerderijfruit! Dat is heerlijk vers fruit van de boer. Van eigen bodem. Met zorg geteeld en geoogst. En dat proeft u! Het lekkerste boerderijfruit koopt u bij Boer Thijs. Zo is het kopen van appels bij de boer een eitje!

Fruit van de boer
Fruit is hartstikke goed en gezond. We kennen natuurlijk allemaal wel het gezegde ‘snoep verstandig, eet fruit’. Er is ontzettend veel verschil in de kwaliteit van fruit. Dat is niet altijd te zien, maar vaak wel te proeven. Het lekkerste fruit, met de meeste smaak koop je bij de boer. Gerijpt in fruitgaarden die met zorg en liefde onderhouden worden door de boer. En als het even kan worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. En voor smaakvol fruit van de boer hoeft u helemaal niet op pad. U bestelt het bij Boer Thijs! Wij zijn uw online fruitboer. We bieden fruit van de beste kwaliteit.

Assortiment fruit
Fruit van Nederlandse bodem is altijd een goed idee. De Nederlandse grond is geschikt om veel soorten (seizoens)fruit te ver verbouwen. Van zacht fruit, zoals aardbeien en bramen, tot hard fruit zoals appels en peren. En allemaal even lekker. Op dit moment verkopen wij appels, peren en aardbeien van de boer. Maar we breiden ons assortiment fruit nog verder uit, zodat we steeds meer fruit van het land kunnen aanbieden.

 

Appels van de boer
Er zijn tal van Nederlandse appelrassen. De twee bekendste appelsoorten van Nederland? Dat zijn waarschijnlijk toch wel de Elstar en de Jonagold appel. Zowel de Elstar als de Jonagold zijn heerlijk zoetzuur van smaak en lekker sappig. Een andere bekende appelsoort is de Goudreinet. Deze vaak grotere appels zijn stevig en friszuur van smaak. De Goudreinet is heel geschikt om te gebruiken in appeltaart of om appelmoes van te maken. U kunt bij ons niet alleen appels kopen van de boer, maar ook Conference peren. Dat is een hele statige peer, met zijn lange ‘nek’.

Je mag appels en peren natuurlijk niet met elkaar vergelijken, maar ze hebben beiden wel een belangrijke overeenkomst. Ze worden met liefde geteeld door boer Van der Wind, die met zijn fruitteeltbedrijf gevestigd is in het Kromme Rijngebied.

Fruit kopen bij de boer, gewoon online
Vers fruit van de boer, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft? Dat kan bij ons. Bestel eenvoudig uw boerderijfruit online. En vul uw bestelling bijvoorbeeld aan met groenten, vlees of zuivel. Ook allemaal van boer en van eigen bodem.

Ons bezorggebied
Wij bezorgen inmiddels in een groot deel van Nederland. Weten of we ook bij u bezorgen? Doe de postcodecheck.

Fruit van de boer…..Puur genieten van een smaakvol stuk fruit.

 

Heb je (overrijp) fruit over? Zonde om weg te gooien natuurlijk! Maak er bijvoorbeeld een lekkere smoothie mee. Of maak er een frisse compote van.

€ 5,- korting voor nieuwe klanten!

Profiteer van onze welkomstaanbieding! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!