Groente

Knapperige groenten, boordevol vitamines en super vers…Die koopt u natuurlijk bij de boer. Boer Thijs werkt samen met groentetelers die aandacht besteden aan de teelt en de oogst. Van eigen bodem en boordevol smaak. En Boer Thijs bezorgt ‘t. In een groot deel van Nederland!

Groente

Knapperige groenten, boordevol vitamines en super vers…Die koopt u natuurlijk bij de boer. Boer Thijs werkt samen met groentetelers die aandacht besteden aan de teelt en de oogst. Van eigen bodem en boordevol smaak. En Boer Thijs bezorgt ‘t. In een groot deel van Nederland!

Groenten kopen bij de boer
Groenten zijn belangrijke leveranciers van vitamines en mineralen. Dagelijks minimaal 2 ons groente en 2 stuks fruiten eten wordt ons dan ook aanbevolen. De lekkerste groentes, met de meeste vitamines koop je bij de boer. Boer Thijs werkt samen met kleinschalige groentetelers uit de regio die werken met liefde voor hun gewas. De groentes zijn onbespoten en hebben een pure smaak. Veel smaakvoller dan bijvoorbeeld groentes uit de supermarkt, die vaak massaal geteeld worden en al een hele reis achter de rug hebben, voordat ze in het schap lagen. Wanneer u groenten koopt bij de boer, dan bent u verzekerd van een vers product.

Divers assortiment groenten
Het assortiment groenten van Boer Thijs is lekker divers en we hebben het hele jaar door lekkere groenten. Van lekkere knapperige bospeentjes, tot zoete rode bietjes. De groentes worden dagelijks vers bij ons aangeleverd. Altijd van hoge kwaliteit en dat is goed te proeven. Kook, stoom of roerbak de groenten. Maak een lekker Hollandse pot met aardappelen en een stukje vlees, of ga voor een Oosterse bereiding, in combinatie met rijst of noodles.

Overheerlijke salades
We hebben ook een aantal lekkere salades in ons assortiment. Verrijkt met een heerlijke dressing. Lekker om mee te lunchen of als bijgerecht. Neem bijvoorbeeld onze Hollandse Salade. Een mix van knapperige ijsbergsla, tomaat en komkommer. Op smaak gebracht met een lichtkruidige dressing.

Groente kopen bij de boer, eenvoudig online
Uw groenten kopen bij de boer doet u eenvoudig vanaf de bank of aan de keukentafel; online. Wij zorgen dat uw bestelling klaargemaakt wordt voor verzending. Op de verpakking staat altijd de herkomst vermeld, zodat u precies weet waar de groentes vandaan komen. De telers met wie wij samenwerking ontvangen altijd een eerlijke prijs voor de verkochte producten. Zo gaan wij voor een prettige en gelijkwaardige samenwerking.

Boer Thijs bezorgt
Het bestelbusje van Boer Thijs legt heel wat kilometers af. En dat doen we met liefde. We laten Nederland graag kennismaken met de heerlijke producten van de boer. Weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan uw postcode in.

Tip van Boer Thijs: Groentes over? Zonde om weg te gooien natuurlijk! Maak er een gevulde soep mee of verwerk in een maaltijdsalade.

€ 5,- korting voor nieuwe klanten!

Profiteer van onze welkomstaanbieding! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!