Veelgestelde vragen

Levering

Boer Thijs komt graag bij je langs met onze heerlijke versproducten. We bezorgen in heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Voor onze klanten in Ede is er een mogelijkheid online te bestellen en de bestelling in de winkel op te halen. De bestelling wordt dan verwerkt en staat op vrijdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur voor je klaar!

Voor onze andere klanten is er geen mogelijkheid af te halen. We komen gewoon naar je toe!

We bezorgen in heel Nederland, dus tenzij je op de Waddeneilanden woont bezorgen we de bestelling zeker bij je thuis. Mocht het onverhoopt niet lukken neem dan contact met ons op. We helpen graag!

En woon je in Ede e.o. dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze versetalage. Hier kun je onze versproducten zo uit de muur trekken!

We bezorgen in alle hoeken van het land, m.u.v. de Waddeneilanden. Of je nou helemaal achter in Drenthe woont of midden in Amsterdam, de kosten voor het bezorgen zijn voor al onze klanten gelijk!

Bezorgkosten:

Bestellingen onder de €20,- kunnen we helaas niet verwerken.

Bestellingen €20,00 - €50,00: € 5,99 bezorgkosten

Bestellingen €50,00 - €60,00: € 2,99 bezorgkosten

Bestellingen boven €60,00: € 1,99 bezorgkosten.

Betaling

Je kunt de bestelling direct online betalen. Wij hebben een iDeal mogelijkheid op de site.

Bestellingen dienen direct via de website afgerekend te worden. Contact afrekenen is niet mogelijk.

Vul op de homepage je mailadres in om wekelijks aanbiedingen van ons te ontvangen en dus korting op je bestelling.

Producten van Boer Thijs

De producten die je bestelt worden zorgvuldig door ons ingepakt en gekoeld bij je thuis bezorgd. Het vlees is grotendeels ingevroren na verwerking en dus verser dan vers! Bij het product staat vermeld of het ingevroren is of niet.

Groente en fruit is puur Hollands, dus soms niet leverbaar omdat het in Nederland niet verkrijgbaar is.

We leveren je bestelling in een (grote) doos. Deze hoeft niet retour, dus maak er gerust goed gebruik van. Ze zijn van een dusdanige kwaliteit dat je ze gerust kunt hergebruiken!

Helaas kan het gebeuren dat bij het klaarmaken van je bestelling blijkt dat een product even niet leverbaar is of de kwaliteit niet voldoende is om naar je toe te laten komen. Dan vermelden we op de pakbon dat het product er niet in zit. We overleggen dan over creditering of een kortingscode voor je volgende bestelling. En neem gerust contact op als je vragen over je bestelling hebt!

Over Boer Thijs

Boer Thijs is een transparant concept. We leveren versproducten, alleen van eigen bodem.
Rechtstreeks van de boer naar consument. Onbewerkt. Zonder tussenhandel. Verser en smaakvoller.

Het is een kloof die eerder groter wordt dan kleiner. Aan de ene kant de boer. Trots op zijn product. Aan de andere kant: consumenten die niet meer weten wat ze kopen. Daarom is er nu Boer Thijs: de verbinding tussen boer en consument. Onze uitgangspunten:

  • Producten uit de regio

    Weet u waar uw eten vandaan komt? Met streekproducten, rechtstreeks van de boer, is dat altijd duidelijk. Verser dan vers. Een verantwoorde, duurzame keuze.

  • Een eerlijke prijs

    Het voordeel van een korte keten. U koopt verse, onbewerkte producten met een duidelijke herkomst. De boer krijgt een eerlijke prijs omdat er geen tussenhandel is.

Bekijk de pagina over herkomst om meer te weten te komen over de boeren van Boer Thijs.

Op de productpagina zullen we ook zoveel mogelijk de informatie van het product weergeven. Welke boer zorgt dat je heerlijk vers vlees krijgt? Dat vind je bij het product.

Neem gerust contact met ons op om kennis te maken!

Online vind je ons op boerthijs.nl en boerthijsbezorgt.nl. En uiteraard kun je altijd een kijkje komen nemen in onze winkel!

Onze winkel in Ede
Winkelcentrum Stadspoort

Contactformulier

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Stel deze dan gerust hieronder. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Account

Inloggen

Registreren

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Hoe werkt het?

Bestel

Bestel eenvoudig en snel onze heerlijke producten online

Betalen

Betaal direct jouw bestelling met iDeal

Bezorgen

We bezorgen jouw bestelling bij je thuis!

Tot snel!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks nieuwe acties, aanbiedingen en nieuws over Boer Thijs en het assortiment.

€ 5,- korting voor nieuwe klanten!

Profiteer van onze welkomstaanbieding! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!