Kip

Rechtstreeks van de boer een smaakvol stukje kip op je bord. Boer Thijs bezorgt het! Door bijna heel Nederland; van Gelderland tot Noord-Holland en van Overijssel tot in Zuid-Holland. Altijd vers en onbewerkt. Met aandacht voor dierenwelzijn. Gewoon; vlees zoals vlees moet zijn.

Kip

Rechtstreeks van de boer een smaakvol stukje kip op je bord. Boer Thijs bezorgt het! Door bijna heel Nederland; van Gelderland tot Noord-Holland en van Overijssel tot in Zuid-Holland. Altijd vers en onbewerkt. Met aandacht voor dierenwelzijn. Gewoon; vlees zoals vlees moet zijn.

Vlees van de boer…
Dat smaakt naar meer. Waarom? Omdat onze vleesproducten puur zijn. De boeren geven aandacht aan hun dieren. Zo zorgen voor genoeg beweegruimte en goed voer. Zonder toevoeging van allerlei fabrieksmatige ingrediënten. Dat zie je niet alleen als het in de pan ligt, maar dat proef je ook. Vlees van de boer is rijk van smaak en sappig. We werken samen met boeren uit heel Nederland. Het vlees komt altijd van eigen bodem, misschien zelfs wel van een boer bij jouw uit de buurt. Omdat de boer rechtstreeks aan de consument levert, krijgen zij een eerlijke prijs.

Verschillende soorten vlees direct van de boer
Het assortiment van Boer Thijs bestaat uit rundvlees en kippenvlees, met keuze uit verschillende varianten. Het vlees wordt rechtstreeks vanaf de boer verpakt en klaargemaakt voor verzending. Zo garanderen we altijd een vers stukje vlees.

Kippenvlees
Kippenvlees is nog altijd een populair stukje vlees. Waarom? Omdat het zo makkelijk te combineren is. Zo zijn kipfiletblokjes te verwerken in verschillende gerechten. En een kipfiletschnitzel bij je aardappels en groentes is altijd goed. Bij Boer Thijs komt een plofkip er niet in. Evenals kippen die volgestopt zijn met groeihormonen.

Vlees van de boer bestel je eenvoudig online
Vlees bij de boer kopen een heel gedoe? Welnee! Bij Boer Thijs bestel je makkelijk online vlees direct van de boer. Kies het vlees, stop in het winkelmandje en reken af. En de boer? Die krijgt altijd een eerlijke prijs.

Boer Thijs bezorgt bijna door heel Nederland
Het verhaal van Boer Thijs begint in de regio Ede, waar ook de winkel met versetalage gevestigd is. We kregen steeds meer vraag uit andere regio’s en inmiddels bezorgen we door bijna heel Nederland. Zo bezorgen we nu ook onder andere in Noord- Holland, Zuid- Holland, Gelderland en Overijssel. Zo maken we vlees rechtstreeks bij de boer kopen mogelijk voor iedereen.

Tip van Boer Thijs: leg je vlees een half uur voor bereiding even buiten de koelkast. Dit komt de bereiding en de smaak ten goede. 

Binnenkort nog verser!

Verse kipproducten van de boer
Door een slimmere samenwerking met onze kippenboer leveren we vanaf nu steeds meer dagverse kipproducten. We streven er op korte termijn naar om alle vers ingevroren kipproducten te vervangen door dagverse producten.

€ 5,- korting voor nieuwe klanten!

Profiteer van onze welkomstaanbieding! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!